turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
English  Deutsch
De bedste oplevelser i Det sydfynske Øhav    Find us on Facebook
FORSIDE      LEJ CYKEL    OPLEV SYDFYN     KØB BOGEN     ANDRE MENER    PARTNERE    OM OS

17 Cykelture omkring det smukke sydfynske øhav 

 
Lektørudtalelse fra DBC  APRIL 2015

 

Kort om bogen

Handy guide til udvalgte dagsture på cykel omkring Svendborg og Faaborg amt på øerne Ærø, Langeland, Tåsinge, Thurø, Avernakø og Lyø. Oplagt for sejlere, campister og andre, der har lejet eller medbragt cykel på tur. Med enkle og overskuelige kort, brugbare både for nybegyndere og erfarne cyklister.

Beskrivelse

Den lille bog er udarbejdet af den sydfynske turistorganisation Naturturisme I/S. Rutebeskrivelser har lokalhistoriske glimt og illustreres af rutekort, der udpeger udvalgte seværdigheder undervejs. Fysisk måler guiden beskedne 12 X 21 cm, så den kan være i en stor lomme (og ikke mindst i en alm. plastiklomme i tilfælde af regnvejr).

Vurdering

Guiden præsenterer et fint udvalg af sydfynske seværdigheder på ruterne, heraf ikke mindst enkelte, der ligger langt fra alfarvej. Alt i alt en smal, praktisk og velredigeret indgang til det sydfynske, der dog bør suppleres med yderligere rejselitteratur, hvis man skal dybere ind i historien eller har brug for mere detaljerede kort.

Andre bøger om samme emne/genre

Der er et bredt udvalg af bøger med sydfynske vandre- og cykelruter. Denne guide udmærker sig ved to ting. Dels sin lille og handy størrelse og dels ved at mange af ruterne starter og slutter nær lystbådehavne og færgehavne og rutebilstationer, der er nemme at nå for turister.